субота, 21 вересня 2013 15:44

Сергій Павліченко порізав собі шию лезом, яке сховав у роті - тюремники

Сергій Павліченко порізав собі шию лезом, яке сховав у роті - тюремники
Сергій Павліченко Фото: dozor.kharkov.ua

16 вересня засуджений Сергій Павличенко, скориставшись лезом від одноразової бритви, яке він приховав у ротовій порожнині, завдав собі подряпини на шиї. Про це повідомляють у ДПтС України в Харківській області.

"Йому негайно була надана медична допомога в медичній частині установи, після чого проведені роз'яснювальні профілактичні бесіди. Як пояснив сам Павличенко, він це зробив, бо його направили відбувати покарання в іншу область", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ДптС, у даний час стан здоров'я засудженого задовільний.

Раніше Соціал-національна асамблея повідомила, що Сергій Павличенко в колонії був жорстоко побитий. Після побиття адміністрація колонії нібито з метою приховування слідів катувань помістила його в штрафний ізолятор. На знак протесту проти знущань, за інформацією отриманою від інших в'язнів цієї колонії, Сергій перерізав собі вени.

Нагадаємо, суддю Шевченківського районного суду Києва Сергія Зубкова було вбито 21 березня 2011 року в під'їзді свого будинку на вулиці Голосіївській, 13 у Києві.

2 жовтня 2012 року Голосіївський районний суд Києва засудив Дмитра Павліченка до довічного ув'язнення, а Сергія Павліченка - до 13 років позбавлення волі.

8 серпня цього року Апеляційний суд Києва залишив чинним вирок Голосіївського районного суду Києва батькові й синові Дмитру та Сергію Павліченкам — довічний тюремний термін і 13 років позбавлення волі відповідно за вбивство.

Павліченки подали касацію до Вищого спецсуду.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Павліченко порізав собі шию лезом, яке сховав у роті - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути