середа, 23 січня 2013 23:46

Сергій Павліченко ніколи б не пішов на людину з ножем – вболівальник "Динамо"

Сергій Павліченко ніколи б не пішов на людину з ножем – вболівальник "Динамо"
Фото: sd.org.ua

Голова київського УНА-УНСО та член фан-клубу київського "Динамо" Ігор Мазур-Тополя вважає, що справа Павліченків шита білими нитками.

Таку думку він висловив в ефірі 5 каналу.

"По-перше, я знаю Сергія. Я вболівальник київського Динамо. Знаю, що він людина, яка б не пішла на такий кривавий злочин. Він міг бути як хуліган – побитися із вболівальниками іншої команди, але по-чесному з голими кулаками, не з ножами. Він виховувався батьком як патріот України, як чоловік", - пояснив він.

На думку Мазура, у справі забагато темних "плям".

" Занадто багато мабуть у судді Зубкова ворогів серед тих справ, які він розслідував", - наголосив він.

Відповідаючи на питання про те, чи не можуть бути розцінені дії вболівальників, котрі вже кілька разів влаштовували акції на підтримку Павліченків, як тиск, зокрема і на дружину вбитого судді, котра вже оголосила про подібні звернення, він сказав: "Прес-конференції Павліченка могли зіграти ту роль, що хтось пішов саме по цьому сценарію: зробити його можливим вбивцею судді. Тобто, він показував, що засуджений несправедливо, звинувачував суддю у несправедливих рішеннях. Це могло комусь помогти втілити певний сценарій. Зараз ці дзвінки може робити сторона обвинувачення: залякувати жінку, щоб вона робила такі заяви, що  з певного середовища на неї чиниться тиск".

Мазур впевнений, "по нашому законодавству цю справу можна було б ще повернути, скасувавши рішення першої інстанції".

Нагадаємо, суддю Сергія Зубкова убили 21 березня 2010 року у його власному будинку по вулиці Голосіївській 13. Вбивці втекли. За три дні затримали Дмитра та Сергія Павліченків, як головних підозрюваних. Мотивом назвали помсту судді за виселення з квартири. Торік у жовтні за вбивство, Дмитро Павліченко отримав довічне ув'язнення, Сергій - 13 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Павліченко ніколи б не пішов на людину з ножем – вболівальник "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути