Ексклюзиви
вівторок, 21 січня 2014 07:35

Спецтема: Євромайдан-2013

Серед нічних подій зник безвісти громадський активіст Ігор Луценко

Серед нічних подій зник безвісти громадський активіст Ігор Луценко

Громадського активіста Ігоря Луценка разом з потерпілим Юрієм Вербицьким, якого Ігор привіз до Олександрівську лікарню, викрали невідомі. Про це повідомляє Марія Лебедєва у своєму фейсбуці.

Про викрадення Луценка невідомими в цивільному розповіли охоронці лікарні тим, хто приїхав йому на допомогу. Коли активісти приїхали по дзвінку від Ігоря, його в лікарні вже не було. Від чоловіка, якого активіст підвіз до лікарні, залишилася куртка, яку він встиг зняти у лікаря. У куртці був паспорт.

Як повідомила лікар Олександрівської лікарні, в приміщення увірвалося близько 5 осіб, в чорних пальто в шапках. Вони схопили Ігоря Луценка і привезеного ним Юрія Вербицького і відвезли в невідомому напрямку.

Востаннє Ігор Луценко виходив на зв'язок близько 4 години ранку, надіславши смс: "прохання під'їхати, тут по лікарні ходять люди в цивільному, цікавляться. Під'їдьте перевірте, чи не чи чекають на зовні".

Біля будівлі лікарні залишився автомобіль Ігоря.

Зараз активісти обдзвонюють відділення міліції. У Шевченківському та Печерському РВВС сказали, що нібито у них Луценка немає.

Зараз ви читаєте новину «Серед нічних подій зник безвісти громадський активіст Ігор Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути