середа, 27 серпня 2014 19:50

Семенченко отримав інформацію про підмогу, що вирушила на Іловайськ

Семенченко отримав інформацію про підмогу, що вирушила на Іловайськ
Фото: google.com.ua

В бік Іловайська вирушили штурмові групи на допомогу українським військовим. Таку інформацію отримав командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко, про що він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Є інформація про початок руху колон і штурмових груп в бік Іловайська. Радіоперехоплення сепарів підтверджують. Зв'язку з містом поки немає, командування та бійці Донбасу поки підтвердити не можуть (зв'язок). Крига скресла. Буду тримати всіх в курсі. Інфа про пікет АП була ще о 13-00. Очевидно довели до відома Президента", - повідомив він.

Нагадаємо, у середу ввечері близько 300 активістів під Адміністрацією президента на вулиці Банковій виступили з вимогою негайно відправити підмогу батальйонам, які зараз знаходяться в Іловайську. Окрім вимоги надання на підтримку бійцям важкої техніки, пікетувальники також просять вивести їх з Іловайська для збереження життів. Серед іншого – вони пропонують звільнити Валерія Гелетея з посади міністра оборони та призначити замість нього комбата "Донбасу" Семена Семенченка.

Саме Семенченко є одним з тих, хто закликав у середу вийти на акцію протесту до АП.

Раніше організатори написали, що "в Іловайську 5-й день в оточенні перебувають підрозділи батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Світязь", "Херсон" та "Миротворець". Командування цих підрозділів протягом усіх цих 5-ти днів звертається до керівництва АТО з вимогою створити коридор для вивезення тяжкопоранених. Ці звернення ніким не почуті і саботуються як військовим командуванням, так і керівництвом держави".

Зараз ви читаєте новину «Семенченко отримав інформацію про підмогу, що вирушила на Іловайськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути