Ексклюзиви
пʼятниця, 17 лютого 2017 12:40

"Щасливо залишатися, безвольні овочі" - 13-річна дівчина лишила повідомлення і зникла

15 лютого у Кагарлику під Києвом зникла 13-річна Наталія Павленко. У той день вранці дівчинка збиралася до школи. Довго чепурилася. Мати почала підганяти доньку. Мовляв, запізниться на уроки. Внаслідок цього трохи посварилися. Однак нічого серйозного. Після занять дівчинка додому не прийшла. Мати намагалася зв'язатися з донькою. Проте телефон був відключеним.

Про це Gazeta.ua розповіла мати дівчинки Олена Філімонова.

"Я відразу набрала номер репетитора з англійської. Викладач сказала, що Наталія не приходила. Потім зателефонувала подрузі дочки. Вона розповіла, що в класі її теж не було. Жінка намагалася написати листа Наталії у соцмережі. Проте сторінка була видалена ще о 9:21. При цьому дівчинка вибрала одну із фраз, яку пропонує соцмережа "Вконтакті": "Я не можу жити і працювати, поки в інтернеті є сторінка з моїм ім'ям. Щасливо залишатися, безвольні овочі!", - розповідає Олена.

 
"Я підозрюю, що моя донька знайшла в собі сили почати зміни в житті. Вона у мене самостійна та розумна дівчинка. Дуже домашня та сором'язлива. Пам'ятаю, коли ми їхали маршруткою, Наталія боялася навіть заговорити з водієм, попросити про зупинку. Сама ніколи і нікуди не їздила. Проте мріяла жити у великому місті. Питала, чому ми живемо в цьому Кагарлику. Хочу в Київ чи Пітер. Дуже любить поезію Єсеніна. Прям таки марить його віршами. До того, гарно малює. У неї є фарби на будь-який смак. Хотіла вступити на графічного дизайнера", - ділиться мати Наталії.

Олена звернулася до поліції того ж вечора. Окрім речей, зникли гроші - 1,6 тис. грн. Дівчинка взяла із собою мінімум одягу та засобів для гігієни. А також забрала фарби. Мати Наталі каже, що точно взяла темно-синій светр з мавпочками "не бачу, не чую, не говорю". Пішла вона в чорних уггах, чорній куртці з коричневим хутром на капюшоні, чорних джинсах, в сірих, хутряних рукавичках "безпальцівках". Швидше за все, дівчинка прихопила з собою і білу шапку. Наталія носить окуляри.

Вилучену сторінку Наталії вже відновили рідні. Проте на ній усе було "підчищено". Вони припускають, що дівчинка могла виїхати до столиці. Останній раз хтось заходив у мережу з її сторінки. Показало, що з Києва, з Хрещатика.

Рідні дуже переживають і сподіваються, що Наталія скоро повернеться. Якщо хтось бачив чи знає, де знаходиться Наталія Павленко, просять зателефонувати за номером: 066-587-56-03 (Олена Філімонова, мама).

На Донеччині 14-річна дівчина пішла з дому до бабусі та не повернулася. З 16 січня Даша на зв'язок не виходить.

Зараз ви читаєте новину «"Щасливо залишатися, безвольні овочі" - 13-річна дівчина лишила повідомлення і зникла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути