пʼятниця, 28 жовтня 2016 20:05

Найтрагічніші пожежі тижня

Gazeta.ua нагадує про найстрашніші пожежі, які сталися минулого тижня в Україні.

 

1. У місті Березань Київської області ввечері 25 жовтня 27-річний місцевий житель зайшов до магазину та кинув за прилавок гранату. Будівля зайнялася від вибуху. Постраждали два продавці. Зловмисника затримали. Стояв неподалік палаючої крамниці. Свої вчинки пояснити не зміг. Був нетверезий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік мало не підірвав маршрутку із пасажирами

 

2. 25 жовтня ввечері у селі Северинівка Макарівського району Київської області зайнялося поле із сухою травою. Згоріло 1,5 га. Вогонь підступав до житлових будинків. Жителі намагалися гасити його самотужки. Роботу рятувальникам ускладнювали хащі та дерева, які ростуть навколо поля. Щоб вогонь не поширився, поле оборали трактором.

 

3. У селі Стара Гута Баранівського району Житомирської області 27 жовтня у приватному будинку загинули 3 людини. Пожежа сталася через те, що 60-річний господар курив у ліжку. Пожежники гасили полум`я майже 3 години. У кімнаті крім чоловіка знайшли тіло його 56-річної співмешканки. Особу третого загиблого ще не встановили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухівку ховали у лісі

 

4. 28 жовтня у селі Секретарка Кривоозерського району Миколаївської області у пожежі загинули подружжя пенсіонерів, 65 та 74 роки. Полум`я гасили 2 години. Коли ледь вдалося "збити" вогонь, пожежники кинулися визволяти людей, але було пізно. Припускають, що пожежа сталася через порушення правил користування піччю.

Зараз ви читаєте новину «Найтрагічніші пожежі тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути