понеділок, 30 січня 2017 17:11

Самосуд над крадієм: чоловіка побили та викинули на дорогу

Самосуд над крадієм: чоловіка побили та викинули на дорогу
kv.npu.gov.ua

29 січня у селі Сущани Київської області 7 невідомих вирішили покарати крадія, який украв в одного з них електроінструмент.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Група киян приїхали у Кагарлицький район аби вчинити самосуд над місцевим грабіжником. У результаті - 28-річного чоловіка жорстоко побили. Після цього насильно запхали у багажник авто Byd F3 та повезли в невідомому напрямку. На території області ввели план "Перехоплення". Під час пошуків помітили підозріле авто та почали переслідувати його. Зловмисників вдалося затримати, заблокувавши дорогу. Багажник був у крові. Побитого чоловіка викинули на краю села. Потерпілого знайшли. Його доставили до хірургічного відділення Кагарлицької центральної районної лікарні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник іномарки вбив чоловіка, який намагався підпалити його авто

Поліцейські затримали 2 підозрюваних. У них вилучили травматичний пістолет "Форт 17-Р". Відкрито кримінальне провадження. Їм загрожує до 5 років ув'язнення. Триває слідство.

У Києві п'яний водій за кермом авто Mercedes протаранив 4 припарковані машини. Чоловік намагався втекти. Однак його затримали очевидці. Якби не поліція - вчинили б самосуд.

Зараз ви читаєте новину «Самосуд над крадієм: чоловіка побили та викинули на дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути