пʼятниця, 18 листопада 2016 15:30

Шахрай продавав воду замість бензину

Шахрай продавав воду замість бензину

У Маріуполі затримали 39-річного мешканця Полтави, який замість бензину продавав воду. Клієнтів знаходив на вулиці. Заманював низькою ціною на паливо.

"У Маріуполі чоловік зняв житло. На вулицях міста видивлявся людей, які виходили з автомобілів. Підходив та пропонував паливо за значно нижчою ціною. Після отримання згоди, брав каністри і йшов їх набирати. Заповнював водою з крану і видавав за бензин. Працював так з середини літа 2016 року. Одна угода давала від 200 до 400 гривень прибутку", - повідомляє поліція Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бандитів затримали під час рекету

Вже 7 потерпілих звернулися за допомогою до поліцейських. Шахрая затримали і він дає свідчення. Правоохоронці з'ясували, що він уже двічі відбував покарання за аналогічні правопорушення у інших містах України. Використовував такий же злочинний план.

За шахрайство передбачене покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3 років.

У місті Знам`янка Кіровоградської області затримали чоловіка, який ошукав понад 10 людей на 70 тис. грн. Чоловік пропонував замовити у нього пластикові вікна та двері. Коли клієнт виплачував передоплату, "бізнесмен" забирав кошти, але роботу не виконував.

Зараз ви читаєте новину «Шахрай продавав воду замість бензину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути