неділя, 01 листопада 2015 14:49

Рятувальники знайшли тіла 175 загиблих в авіакатастрофі над Єгиптом

Рятувальники знайшли тіла 175 загиблих в авіакатастрофі над Єгиптом
Фото: www.svoboda.org

Єгипетські рятувальники, які працюють на місці падіння російського літака авіакомпанії "Когалимавіа", знайшли тіла 175 загиблих.

Про це повідомляє видання Youm7, посилаючись на представників єгипетської служби безпеки. Наразі рятувальники розширили територію пошуку жертв на місці катастрофи до 15 квадратних кілометрів.

Також МНС РФ повідомляє, що відправка літака в Петербург з тілами жертв спланована на другу половину дня 1 листопада.

За словами начальника ГУ МНС по Санкт-Петербургу Олексія Анікіна, засідання робочої групи з відправки першого борта МНС з тілами загиблих відбудеться після 11:00 (за Києвом).

Співпраця з усіма митними та прикордонними службами вже налагоджена: щоб всі документи для доставки останків були оформлені вчасно та швидко. Про це зазаначають в адміністарції Петербурга.

Перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський повідомив в ефірі одного з телеканалів, що Росія звернулася до родичів жертв літака з проханням надати зразки ДНК для упізнання загиблих.Також досі ведуться пошуки родичів ще двох українців.

"Необхідно, щоб вони прибули до Петербурга. Для цього, повідомляється, для них заброньовано близько 100 місць у готелях. Станом на 11:00 про це поінформовано родичів двох українців", - зазначив Ігнатовський.

Наразі, за даними російських ЗМІ, з місця катастрофи вивезено тіла 153 загиблих, які доставлені в Каїр.

Нагадаємо, літак Airbus A-321 авіакомпанії "Когалимавіа", який виконував рейс Шарм-Еш-Шейха - Петербург, розбився в суботу на півострові Синай неподалік міста Ель-Аріш.Він зник з радарів за 23 хвилини після вильоту.Загинули всі 217 пасажирів і 7 членів екіпажу.МЗС України повідомляє, що на борту було 4 українця.

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники знайшли тіла 175 загиблих в авіакатастрофі над Єгиптом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути