Ексклюзиви
середа, 25 травня 2016 15:28

Руслан Островський задихнувся у тунелі під дорогою
4

Фото: Любов Карнарук

Сьогодні о 12:15 в Черкасах на вулиці 30-річчя Перемоги з-під землі витягли тіло 38-річного Руслана Островського. Чоловік разом з трьома робітниками прокладав в тунелі під асфальтом трубу для комунікацій.

"Трагедія сталася через порушення техніки безпеки. У постраждалого не було шансів вижити. На його спину впало 4 тонни землі. Скоріше всього переломило хребет і смерть була миттєвою. Для операції були задіяні три одиниці техніки та два підрозділи рятувальників. Роботи були ускладнені тим, що не можна було швидко визначити місце, де був постраждали, - зазначив начальник аваряйно-рятувального загону спеціального призначання Черкас Олександр Дубинець.


"Разом із ним в тунелі були ще двоє працівників. Третій стояв на поверхні. В цей момент проїхала фура. Раптово стався обвал землі. Двоє, що стояли по боках встигли вискочити. Третій був по середині, його присипало великою кількістю землі", - розповів керівник прес-служби ДНС в Черкаській області Олег Ткаченко.

На місці працювало кілька десятків рятувальників і поліцейських. Екскаватором зірвали асфальт над тунелем і почали вибирати землю в орієнтовному місці, де міг бути постраждалий.

На глибині 4 метрів рятувальники опівдні наштовхнулись на тіло Островського. Був у сидячому положенні, у робочих рукавицях. Поряд лопата.

"Безгрошів'я загнало нас в цей тунель. Нам подзвонили, що треба його зробити, щоб покласти труби для комунікацій. Заплатять гроші. Ми тут уже майже тиждень працювали. Прорили близько 20 метрів рову і цей тунель під виїздом із заправки. Вже все зробили, закопували туди трубу. Коли проїхала вантажівка, землю аж трусонуло і тут же все посипалось. Я дзвоню до того чоловіка, який нам дав цю роботу, а він не відповідає", - говорить 34-річний Іван Гавриш.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Островський задихнувся у тунелі під дорогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути