пʼятниця, 11 травня 2012 09:47

Розстріляний на миколаївському ринку виявився родичем місцевого авторитета
6

Журналістам вдалося встановити особу вбитого біля ринку "Колос" чоловіка. Ним виявився житель Миколаєва Євген Райнов, валютник, який проживав з сім'єю на вул. Південній.

Крім того з'ясувалося, що Євген Райнов є зятем одного з найбільших фігур миколаївського тіньового валютного ринку Сергія Рябошапка - він одружений на його доньці Олені, пише "Новости-N".

Сергій Рябошапко, відомий як "Дід", є негласним главою валютних міняйл на ринку "Колос". Відомо, що саме сьогодні Рябошапко в Миколаєві не було - він виїхав до Дніпропетровська. Євген Райнов в цей день залишився замість нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві на ринку розстріляли людину

Нагадаємо, що в четвер вдень, близько 15.00, в припаркованому біля ринку "Колос" автомобілі "Тойота Королла" було виявлено тіло чоловіка середніх років. У загиблого зафіксовано вогнепальне поранення в область шиї. Судячи за обсягом витеклої крові, потерпілий помер від гострої крововтрати. Лікарі "швидкої" констатували смерть потерпілого. Зараз з'ясовуються всі обставини події.

 

Зараз ви читаєте новину «Розстріляний на миколаївському ринку виявився родичем місцевого авторитета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути