пʼятниця, 18 квітня 2014 14:03

Розшукуваний міліцією Топаз чатиться в соцмережах і постить фото з автоматом

Ігнат Кромський, якого розшукує міліція, нікуди не тікав, а проходить військову підготовку. Про це одіозний антимайданівець написав на своїй сторінці у "Вконтакте".

"Усім злим язикам на зло відповім: я нікуди не втік. Просто проходжу військову підготовку. Так що, дорогі мої земляки, не переживайте, я поруч. Скоро повернуся, але не сам, а з досвідом", - написав сьогодні у соцмережі "Вконтакте" о 4:24 ранку розшукуваний харківською міліцією антимайданівець Ігнат Кромський.

Він більш відомий за прізвиськом "Топаз" після того, як був комендантом провладних активістів у Маріїнському парку столиці.

Близько 9-ї ранку він оновив свою головну фотографію. На ній Кромський тримає автомат у комуфляжній формі з георгіївською стрічкою.

Автор: Топаз з автоматом
 

"За вказівкою Авакова мене повинні були вивезти в Київ", - пояснив він свою втечу кореспонденту Gazeta.ua.

Нагадаємо, 16 квітня харківська міліція оголосила Кромського в розшук.

"Зріст 185–190 см, худорлявої статури, обличчя овальне, брови широкі дугоподібні, очі темні, ніс великий, спинка носа викривлена, рот середній, губи товсті, волосся темне, хвилясте, вуха відстовбурчені", – йдеться в повідомленні МВС.

Кромського затримали 28 березня за підозрою в масових заворушеннях у Харківській обласній державній адміністрації. За це йому загрожує до восьми років ув'язнення. Ленінський райсуд Києва відпустив Топаза під цілодобовий домашній арешт, на ногу йому одягнули спеціальний браслет. Напередодні свого 28-річчя, 7 квітня, він його зрізав і втік.
МВС просить надати інформацію про місцезнаходження Кромського за телефоном: (057)730-83-43, 730-83-00 і 102.

Зараз ви читаєте новину «Розшукуваний міліцією Топаз чатиться в соцмережах і постить фото з автоматом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути