пʼятниця, 01 лютого 2013 17:18

Рівнянин не міг згадати, як 8 раз штрикнув дружину ножем

Рівнянин не міг згадати, як 8 раз штрикнув дружину ножем
Фото: e-crimea.info

36-річна жителька Рівного потрапила до лікарні після застілля зі своїм 38-річним чоловіком Сергієм. Подружжя ходило у гості до знайомих, а після пізньої вечері вернулося додому посеред ночі. Замість лягти спати, захмелілий чоловік зненацька узяв кухонний ніж, підійшов до дружини та почав її різати. Пояснити мотиви свого вчинку він не може – стверджує, що абсолютно нічого не пам'ятає.

"Чоловік сам викликав до оселі карету "швидкої допомоги". Лікарі знайшли господиню у квартирі, вона лежала між коридором та кухнею. Підлога була у крові", - розповідає Іван Лішневець, виконуючий обов'язки начальника міського відділу міліції. – "Коли жінку перевернули на спину, то побачили у неї численні поранення на шиї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині чоловік зарізав дружину, яка приїхала розлучатися

Наталя була ще жива, але втратила свідомість від болю та крововтрати. Медики перев'язали їй шию та забрали до міської лікарні, а її чоловіка повезли до міліції. Сергій каже, що не пам'ятає, як і чому порізав свою дружину. Він завдав їй 8 ударів ножем.

"Опитали знайомих родини – усі кажуть, що сім'я благополучна, подружжя має роботу. Однак Сергій почав потрохи випивати три роки тому, після смерті старшого сина. Хлопчик мав тяжке захворювання головного мозку і помер у віці 8 років", - додає Юлія Зінкевич з міськвідділу міліції. – "Подружжя виховує також 6-річну доньку. У ту ніч її вдома не було – бабця забрала її на кілька днів до себе погостювати".

За напад на свою дружину Сергію загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Рівнянин не міг згадати, як 8 раз штрикнув дружину ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути