понеділок, 11 листопада 2013 15:13

Росіянка перевозила марихуану у тушках качок

Росіянка перевозила марихуану у тушках качок
Жінку з накротиками затримали біля Полтави ФОТО: izhlife.ru

8 листопада о 22:00 неподалік Полтави міліціонери зупинили автомобіль "Mercedes-Benz", яким кермував 38-річний житель Котелевського району. Чоловік поспішав до обласного центру. Відвозив на залізничний вокзал свою пасажирку, 40-річну жительку Російської Федерації. При собі вона мала квиток на рейс до Москви.

"Під час обшуку машини у подорожній сумці росіянки було виявлено три заморожені качки. У їх тушках знаходилось чотири згортки з фольги з подрібненою речовиною, схожою на марихуану. Загальна вага "знахідки" - близько 400 грамів, - розповідає Алла Квіта з Полтавської обласної міліції. - Спочатку зрозумілих пояснень жінка дати не могла, оскільки перебувала у стані наркотичного сп'яніння.

Після того, як її доставили до райвідділу міліції, пояснила, що птицю на гостинець дали родичі, до яких вона приїхала у гості. Коли ж правоохоронці запитали про виявлену в тушках наркотичну речовину - у всьому зізналася. Жінка розповіла, що марихуану придбала у водія автомобіля для власного споживання. До цього неодноразово перевозила наркотики через кордон до Росії".

На підставі слів затриманої, правоохоронці провели обшук оселі водія. В результаті виявили більше 2,5 кілограмів марихуани та чотири пристрої для куріння наркотичної трави. Вилучену "знахідку" міліціонери оцінюють у 60 тисяч гривень. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 307. Порушникам світить покарання у вигляді позбавлення волі строком від п'яти до десяти років.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка перевозила марихуану у тушках качок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути