Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2014 23:37

Росіяни готуються атакувати Волноваху - комбат "Азова"

Росіяни готуються атакувати Волноваху - комбат "Азова"
Фото: скріншот з відео

Російські війська хочуть нанести удар по Волновасі і тим самим розсікти групу української армії, яка там базується. Про це в ефірі телеканату "Інтер" заявив командир батальйону "Азов" Андрій Белецький, перебуваючи в районі окупованого росіянами Новоазовська.

"Прорив буде наноситися не в районі Новоазовська, а північніше, там ситуація більш важка. Хочуть розсікти угруповання ударом на Волноваху", - сказав Белецький.

За словами комбата, ситуація в самому Новоазовську стабільна - йдуть бої місцевого значення. При цьому він підтвердив, що російські військові знищили катер прикордонників біля Маріуполя.

Одночасно бійці "Азова" знищили групу саперів, яка намагалася розмінувати загородження. У самому Новоазовську російські офіцери взяли командування терористами в свої руки.

"Росіяни передали техніку сепаратистам. Тепер вони виконують функцію офіцерів і військових спеців", - повідомив командир батальйону.

За словами Белецького, найміцнішим з точки зору оборони залишається місто Маріуполь.

"У Маріуполі, як в 1941-му році, сотні людей риють окопи і бліндажі. Всі роблять величезні зусилля, щоб війна не прийшла до нього. Наші війська готові битися до останнього", - запевнив комбат.

Андрій Белецький також переконаний, що кінцева мета Росії - не Донбас, а Київ і вся Україна.

"Перший етап - це тил з Луганської та Донецької областей. Другий етап - на Одесу, далі - Київ та на Захід", - каже командир батальйону.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни готуються атакувати Волноваху - комбат "Азова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути