четвер, 29 січня 2015 16:37

Російські слідчі затримали заступника голови Меджлісу

Російські слідчі затримали заступника голови Меджлісу

Слідчий комітет РФ у рамках розслідування кримінальної справи про організацію та участь в масових заворушеннях затримав одного з лідерів громадської організації "Меджліс кримсько-татарського народу" Ахтема Чийгоза.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби СК РФ.

Тут зазначають, що 26 лютого 2014 року Ахтем Чийгоз під час акції протесту біля ВР Криму грубо порушував закон. Його звинувачують у непокорі законним вимогам представників влади, застосуванні насильства та протиправній поведінці, що нібито спонукала присутніх до скоєння вищевказаних дій, що призвело до виникнення масових заворушень, що супроводжувалися застосуванням насильства щодо представників руху "Русское Единство" та самооборони Республіки Крим, пошкодженням та знищенням майна.

В відомстві додають, що підозрювані застосували фізичну силу стосовно представників руху "Русское Единство", прорвалися в будівлю Верховної Ради Криму, де пошкодили майно, заподіявши матеріальну шкоду в розмірі понад 600 тисяч рублів.

Зараз ви читаєте новину «Російські слідчі затримали заступника голови Меджлісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути