неділя, 01 листопада 2015 16:52

Родичів загиблих в авіакатастрофі українців просять приїхати до Росії

Родичів загиблих в авіакатастрофі українців просять приїхати до Росії
фото: gordonua.com

За попередньою інформацією, пізнання тіл загиблих в авіакатастрофі літака "Когалимавіа" А-321 на Синайському півострові буде проводитися в Росії.

У МЗС України зазначають, що російська сторона повідомила родичів загиблих українців про необхідність прибути до Санкт-Петербургу. Там будуть проведені ДНК-аналізи та ДНК-ідентифікації тіл загиблих.

"Консульська установа України у Санкт-Петербурзі надаватиме необхідне сприяння у зустрічі та розміщенні родичів загиблих громадян України, проведенні ідентифікації, оформленні документів та репатріації тіл на Батьківщину.Посольство України в АРЄ здійснює оперативний зв'язок з компетентними органами Єгипту та російськими дипломатичними і консульськими установами у питаннях пошуку та перевезення тіл загиблих, а також заходів, що передбачаються у рамках розслідування причин авіакатастрофи", - йдеться на сайті МЗС.

Для зв'язку з рідними загиблих громадян України функціонують окремі "гарячі лінії" МЗС України (044 238 17 77), Посольства України в Єгипті (+201000039648) та Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі (+7 921 304 05 72).

Нагадаємо, що літак Airbus А-321 авіакомпанії "Когалимавіа", який виконував рейс Шарм-Еш-Шейха - Санкт-Петербург розбився в ніч на 31 жовтня над півостровом Синай. Літак зник з радарів за 23 хвилини після вильоту. Загинуло 224 людини, серед них 4 українця. Наразі знайдено тіла 175 жертв.

Зараз ви читаєте новину «Родичів загиблих в авіакатастрофі українців просять приїхати до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути