пʼятниця, 28 жовтня 2011 08:55

Рівненський комбайнер перемолов на фарш безхатченка, який крав кукурудзу

Рівненський комбайнер перемолов на фарш безхатченка, який крав кукурудзу

Учора після обіду на кукурудзяному полі за селом Зелене Володимирецького району на Рівненщині в жатку комбайна потрапив 70-річний безхатченко. Чоловік помер на місці пригоди.

"Комбайнер побачив двох чоловіків з мішками, які крали кукурудзяні качани. Він зупинив техніку й насварив їх. Пригрозив, що викличе міліцію, якщо вони не підуть з поля. Потім повернувся до комбайна й продовжив збирати врожай", - розповіла Тамара Лисенко, керівник сектору зв'язків із громадськістю обласної міліції.

Проте чоловіки повернулися. Кажуть, вони наче ховалися від комбайнера в кукурудзі. Один з них потрапив у жатку комбайна.

"Комбайнер одразу ж зупинив машину. Однак, 70-річний безхатченко вже був мертвий. Інший чоловік не постраждав. Він побіг у село й викликав "швидку" та міліцію", - додали в обласному управлінні МВС.

У селі знають загиблого. Кажуть, він не мав свого житла й разом з товаришем шукали притулок в старих закинутих хатах. Трагедія сталася за селом в урочищі Садове. За кермом комбайна працював мешканець села Великі Орлинці Хмельницької області. Він працівник підприємства "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

Зараз ви читаєте новину «Рівненський комбайнер перемолов на фарш безхатченка, який крав кукурудзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути