понеділок, 26 березня 2012 12:21

Рейдери пограбували їдальню на Лукянівському ринку і кинули в повара цеглиною
24

Після нападу рейдерів залишилася купа сміття
Фото: Фото Андрія Жигайла
Рейдери трощили все підряд
Працівники ринку прибирають після рейдерського захоплення
Деякі місця ринку майже не постраждали

26 березня близько 4 ночі невідомі знову спробували захопити Лук'янівський ринок. Близько 70 чоловіків у чорних куртках та штанах увірвались на ринок та почали трощити прилавки та товар торговців.

"Вони проникли за машиною м'ясників. В 4 ночі в їх павільйон привозять м'ясо. Коли машина заїхала забігли за нею та давай все трощити. Охоронця та людей, які чергували на ринку, побили. Троє з них потрапили в лікарню. Адміністрація передзвонила всім і ми приїхали сюди. В 7 ранку вигнали їх з базару", - розказала підприємець Алла Ігнатьєва.

Біля адміністрації лежать близько 30 використаних вогнегасників, поламані палиці, лопати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери вибили око підприємцю з Лук'янівського ринку

"Коли ми приїхали вони забарикадувались, та давай в нас кидати всім чим під руку попалось. В людей столи, картопля, мандарини летіли. В очі нам вогнегасниками давай пшикати. Жінка, яка просто йшла повз ринок получила струю в очі то її швидка забрала" - зазначила торговець.

За її словами коли рейдери побачили що їх витісняють з території ринку то розбили вікна у їдальні та через них втекли, прихопивше з неї все, що було цінного.

"Коли зранку повар приїхала на роботу то в неї кинули цеглиною. В її помічника вкрали стареньку "Нокію" що лежала в тумбочці. В касі були розмінні гроші, 400 гривень, то вони їх зі собою прихопили. Крім цього вкрали ящик "Кока коли", вафлі, печиво. Тут всюди столи та крісла поперевертали. Зараз начальниця пише заяву з дільничним через крадіжку", — розповіла завідуюча виробництвом кафетерію Наталія Печорна.

Нагадаємо, ТОВ "Квіткова хата" звернулась до керівництва ринку з вимогою добровільно віддати половину акцій. За рішенням Київради земля, де розташований ринок, передана їй у оренду. Після відмови ринок тричі рейдерським способом хотіли захопити. Востаннє, 16 березня близько 50 чоловіків намагались проникнути на територію ринку. Тоді торговці забарикадувались та не пустили їх.

Зараз ви читаєте новину «Рейдери пограбували їдальню на Лукянівському ринку і кинули в повара цеглиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути