неділя, 02 вересня 2012 12:58

"Регіонал" Яценко не має ніякого відношення до ДТП - версія прес-служби

"Регіонал" Яценко не має ніякого відношення до ДТП - версія прес-служби
Як стверджує прес-секретар, у цей час Яценко перебував на робочій нараді в Умані серед своїх колег. Фото: podrobnosti.ua

Народний депутат від Партії регіонів і кандидат у депутати Антон Яценко не має ніякого відношення до ДТП під Уманню і перебував у цей момент на робочій нараді серед своїх колег.

Про це повідомила прес-секретар Яценка Веста Зуб.

"Антон Яценко не є учасником цього ДТП, не є свідком зазначеного ДТП і не має до нього ніякого відношення. В цей час він перебував на робочій нараді в Умані серед своїх колег. Десятки людей можуть це підтвердити", - повідомила Зуб у неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний нардеп-"регіонал" убив людину в ДТП - ЗМІ

За її словами, Яценко готує позови до суду за фактом розповсюдження неправдивої інформації у пресі про ДТП із нібито участю депутата.

Раніше ряд ЗМІ повідомили про те, що Яценко в суботу ввечері під містом Умань за кермом Мерседеса ML500 у нетверезому стані врізався в автомобіль Daewoo Nexia, водій якого загинув.

Раніше Яценко був депутатом від БЮТ, але в березні 2011 року перейшов у фракцію Партії регіонів. На майбутніх виборах Яценко висунутий Партією регіонів по мажоритарному округу №200 у Черкаській області з центром у місті Умань.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Яценко не має ніякого відношення до ДТП - версія прес-служби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути