четвер, 09 лютого 2012 16:03

П'яний священик гасав центром Києва

П'яний священик гасав центром Києва

Вчора, по радіозв'язку близько 14 години 30 хвилин, було передано інформацію, що бульваром Шевченка, в напрямку центра рухається, грубо порушуючи Правила дорожнього руху і створює аварійні ситуації автомобіль "Mitsubishi Pajero".

Про це повідомили у прес-службі ДАІ у місті Києві.

"Це авто було оперативно затримано інспекторами ДАІ полку ДПС біля Ботанічного саду. Водій позашляховика поводив себе неадекватно, пошкодив свою машину і намагався пошкодити ще й міліцейське авто. Водієві було запропоновано пройти перевірку на стан сп'яніння. Однак порушник у присутності свідків категорично відмовився від будь-яких перевірок", - розповіли у прес-службі.

Було з'ясовано, що за кермом знаходився священик Київської єпархії 1970 року народження. Продовжувати далі керування в такому стані водієві не дозволили. Натомість у нього було вилучено посвідчення на право керування та складено відповідний протокол. Порушника відсторонили від керування, а його авто було передано довіреній особі, яка поставила його на стоянку, що знаходиться на території Києво-Печерської Лаври. Порушник категорично відмовився підписувати протокол, а також не захотів взяти тимчасового дозволу на право керування.

Найближчим часом ці документи на порушника буде передано до суду для прийняття рішення.

Згідно діючого законодавства, за це порушення передбачено штраф у сумі від 2550 до 3400 гривень, або позбавлення права на керування на строк від одного до двох років.


Зараз ви читаєте новину «П'яний священик гасав центром Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути