четвер, 04 квітня 2013 10:02

П'яні тягали кіровоградського даішника по дорозі, зачепивши його одяг дверима машини

П'яні тягали кіровоградського даішника по дорозі, зачепивши його одяг дверима машини
Фото: obozrevatel.com

Інспектора ДАІ Знамянського райвідділу на Кіровоградщині 28-річного Олександра Олійника травмували машиною п'яні чоловік і жінка. Олександр вже кілька днів у комі, підключений до апарату штучного дихання.

Трапилося це 31 березня близько опівночі в селі Дмитрівка, коли працівник ДАІ хотів перевірити їхні документи. Але водій раптово закрив двері, затиснувши куртку інспектора і різко рвонув з місця. Таким чином протягнувши його чималу відстань по асфальту. Чоловік отримав тяжкі травми й перебуває в реанімації районної лікарні.

"Це відбулося досить швидко. Під час чергування, наряд наших працівників побачив, що центральною вулицею то вліво, то вправо рухається машина. Вона від'їхала від місцевого кафе. Водій їхав не впевнено, інколи різко гальмував. За ними поїхали інспектори. Зупинили для перевірки документів. За кермом сиділа п'яна молода жінка. Поряд на пасажирському сидінні був теж п'яний чоловік. Він швидко перейшов на сторону водія й помінявся з жінкою місцями. Закрив двері й рвонув з місця. Тягнув інспектора по дорозі, поки машина не врізалася в турнікет. Обірвана труба поранила його в груди і в голову. Коли п'яна парочка побачила, що накоїла, залишивши поранену людину, водій натиснув на газ. Інший інспектор зумів їх догнати. За 1,5 км вони покинули машину й бігли в сторону гаражів", - розповів начальник сектору профілактичної роботи у ДАІ Кіровоградської області Сергій Кузьменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний 23-річний водій "Мерседеса" влаштував перегони з одеськими даішниками

Колега Олександра Олійника приїхав із порушниками на місце. Там уже були викликані ним швидка допомога та міліція. Лікарі борються за життя постраждалого інспектора. Через тяжкий стан Олександра не можна транспортувати в столицю. Тому медики Кіровограда та Києва приїжджають до нього у районну лікарню. Гроші на лікування здають колеги з усієї України, допомагає Департамент та служби ДАІ Кіровоградщини. Олександр Олійник одружений, має неповнолітню дитину.

Винні є співмешканцями, живуть у Дмитрівці. Стверджують, що не бачили, що тягли працівника ДАІ. Проти них відкрите кримінальне впровадження щодо порушень правил безпеки дорожнього руху, внаслідок яких людина отримала тяжкі травми.

Зараз ви читаєте новину «П'яні тягали кіровоградського даішника по дорозі, зачепивши його одяг дверима машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути