четвер, 20 червня 2013 11:42

П'яна киянка на "японці" розбила 5 машин і заблокувала рух по вулиці
6

Велика аварія сталася напередодні близько 21:30 на вулиці Клінічній у Солом'янському районі Києва. Як повідомляє Автополігон, за попередніми даними, дівчина-водій (вік - близько 25 років) автомобіля Nissan Micra на швидкості вище 100 км/год рухалася від вулиці Амосова в напрямку Семенівської.

За словами свідків, обганяючи маршрутку, що зупинилася, дівчина вирулила лівіше, ще більше прискорилась і вдарила Nissan Tiida. Та їхала попереду (за її кермом також була дівчина).

Через мить вже некерована Nissan Micra врізалася у зустрічний Chevrolet Lacetti. Від удару Micra вдарилася лівою задньою частиною об стовп, потім відлетіла на протилежний бік і зупинилася, врізавшись у припаркований Mercedes. А Nissan Tiida тим часом влетів у припаркований Lexus.

Розбиті автомобілі повністю перекрили вулицю Клінічну.

У ДТП постраждала водій Nissan Micra - з забоями її госпіталізували. У момент аварії вона була пристебнута, спрацювали подушки безпеки. За словами свідків, дівчина перебувала у стані сильного алкогольного сп'яніння і стресу.

"Плакала в швидкої, шкодувала, що сіла за кермо і переживала за свою машину. Сама аварія з боку виглядала як у фільмах - після першого удару легка Micra підлетіла вгору метра на півтора, і потім зникла у хмарі пилу і осколків", - пише видання.

Пізніше на місце аварії прибули власники припаркованих автомобілів і оперативно-слідча група. Автомобілям треба серйозний ремонт.

Дівчина, за непідтвердженими поки даними, - співробітниця одного з комерційних банків, офіс якого розташований у бізнес-центрі у 1,5 км від місця аварії. Вона нібито їхала з вечірки; дівчина-водій Nissan Tiida - її колега.

Зараз ви читаєте новину «П'яна киянка на "японці" розбила 5 машин і заблокувала рух по вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути