четвер, 16 січня 2014 14:54

Провокатор влаштував бійку на Євромайдані - охорона

Провокатор влаштував бійку на Євромайдані - охорона

Понад 10 тисяч людей зібралися у Маріїнському парку та під Верховною Радою, аби підтримати дії влади та курс президента.

Мітингувальники тримали прапори Партії регіонів та вимагали від опозиції розблокувати Верховну Раду, щоб прийняти бюджет. Саму будівлю парламенту та прилеглі вулиці щільно оточили автобуси з "Беркутом" та бійцями внутрішніх військ.

А прохід на вулицю Грушевського дозволяли лише за перепустками. Деякі учасники провладного мітингу пробували потрапити і на Євромайдан – переважно це були групи по 10-15 молодиків.

Не обійшлося і без непорозумінь. Як розповіли ФАКТАМ охоронці Євромайдану, через їхній кордон намагався пройти провокатор з провладного мітингу. На питання, з якою метою він прийшов на Євромайдан, провокатор почав лупцювати охоронців, через це почалася бійка.

Утім, "постраждалий" заперечує, що він з Маріїнського парку, і каже - нікого не бив, а прийшов на Майдан до друга. Варто зазначити, коли друзі "возз'єдналися" вже за межами Євромайдану, провокатори почали ховатися від камери.

 

Зараз ви читаєте новину «Провокатор влаштував бійку на Євромайдані - охорона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути