Ексклюзиви
понеділок, 12 травня 2014 12:35

Проти Павліченків відкрили нову кримінальну справу

Проти Павліченків відкрили нову кримінальну справу

Дмитра та Сергія Павліченків, які були засуджені за вбивство судді Сергія Зубкова, звинувачують у погрозах на адресу одного зі свідків, Олексія Наумця, розповів Gazeta.ua Дмитро Павліченко.

"Про те, що мене та мого сина звинувачують у чомусь, дізнався зі ЗМІ. Потім подали запит до Прокуратури. Там підтвердили: на нас завели кримінальну справу за погрози свідку Олексію Наумцю. Наумець проходив по справі з Зубковим як ліфтер будинку, де трапилося вбивство. Під час слухання справи у судах першої та другої інстанції він заявив, що не знає нас. Як ми могли йому погрожувати? Потім під тиском слідчого, Геннадія Рибки, Наумець раптом змінив думку і сказав, що впізнав нас", - говорить Дмитро.

"Рибка - недобросовісний слідчий, який фабрикує справи. Зараз він пішов на підвищення: працює у слідчому відділі, займається справою загибелі "Небесної сотні" - це взагалі кощунство".

За словами Павліченка, Прокуратура, ймовірніше за все, відкрила нову справу через його діяльність сьогодні.

"Я зайняв активну позицію, очолив Комітет захисту незаконно засуджених. Думаю, комусь це не сподобалося. Зараз ми виясняємо, коли з'явилися обвинувачення, хто їх написав, що із цим робити далі. Повідомили громадськість, працюємо із адвокатами. У нас є прямі докази фальсифікації справи по Зубкову і того, що ми були засуджені незаконно", - розповідає Дмитро Павліченко.

Зараз ви читаєте новину «Проти Павліченків відкрили нову кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути