четвер, 09 лютого 2017 13:55

Прикордонники розбилися дорогою на роботу

Прикордонники розбилися дорогою на роботу

Вранці 9 лютого на автодорозі у Каланчацькому районі Херсонщини в результаті ДТП загинув прикордонник. Ще двоє його колег травмовані, один з них у критичному стані.

Про це розповів помічник начальника Херсонського прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов, передає Укрінформ.

"За 4 кілометри від смт Каланчак легковий автомобіль, у якому їхали на службу троє прикордонників, на слизькій дорозі з'їхав у кювет і перекинувся. В результаті один із прикордонників загинув на місці ДТП. Другий отримав важкі травми і госпіталізований до Каланчацької райлікарні у критичному стані. Третій теж отримав травмами, але залишався на місці ДТП", - розповів Шевцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Металевий штир прошив наскрізь водія під час ДТП

Усі троє прикордонників - контрактники, їхали на власному авто з Каланчака, де мешкають, на службу у село Преображенка. Усі троє були тверезими. Попередня причина аварії - слизька дорога.

8 лютого на автошляху "Київ-Чоп" сталося смертельне ДТП. Легковик потрапив під колеса бензовоза. Внаслідок зіткнення загинули 2 людей. Трагедія сталася біля села Тараканів Дубенського району Рівненщини.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники розбилися дорогою на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути