пʼятниця, 30 вересня 2011 16:16

Прикарпатська міліція впіймала нелегалів з Бангладешу

Прикарпатська міліція впіймала нелегалів з Бангладешу

Поблизу вокзалу у райцентрі Долині, що на Івано-Франківщині, працівники патрульної служби міліції звернули увагу на розгублену і непевну поведінку чотирьох темношкірих громадян.

"Складалося враження, що молоді люди вперше опинилися там. Розмови з невідомими, котрі не мали з собою жодних документів, не вийшло і у райвідділі міліції. Фахівці підрозділу громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб знайшли перекладача, за допомогою якого вдалося зрозуміти, що в Долині опинилися громадяни Бангладеш", - розповідає керівник ЦЗГ обласної міліції Василь Гультайчук.

Подальшою перевіркою було встановлено, що четверо осіб віком 22-29 років покинули свою країну з надією перебратися в одну з держав Західної Європи.

Мігрантам допомагали в цьому невідомі люди під час перельоту з Об'єднаних арабських Еміратів до Києва. У столиці, як пояснюють іноземці, їх посадили в мікроавтобус і довезли сюди. В якій країні опинилися, вони не знають. У людей немає ні документів, ні грошей.

Як повідомили з обласного ВГІРФО УМВС України в Івано-Франківській області, нелегальних мігрантів доправлено у Волинську область, де функціонує центр для таких осіб.

Зараз ви читаєте новину «Прикарпатська міліція впіймала нелегалів з Бангладешу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути