четвер, 05 травня 2016 11:21

Причиною нападу на журналістів в Одесі було ДТП - поліція
6

Фото: www.od.npu.gov.ua

Причиною інциденту зі стріляниною по знімальній групі "7 каналу" в Одесі стало ДТП за участю автомобіля родича одного з потерпілих.

Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі Національної поліції Одеської області.

3 травня в районі Олександрівського проспекту автомобіль "Nissan Sunny" під час руху заднім ходом скоїв зіткнення з автомобілем "Honda" та поїхав.

Після інциденту водій "Honda" вирішив самостійно знайти власника автомобіля "Nissan".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські патрульні потрапили у потрійне ДТП

Водій "Honda" зателефонував своєму знайомому в місто Арциз. З'ясувалося, що він знає людину з цим ім'ям. Водій просив домовитися про зустріч з ним. По телефону чоловіки домовилися про особисту зустріч в Одесі біля офісу телеканалу. Проте, пізніше виявилося, що чоловік домовився про зустріч не з власником автомобіля "Nissan", а його зведеним братом, який має таке ж прізвище, ім'я, по батькові. Він працює на телеканалі і не має жодного відношення до ДТП.

Під'їхавши на вказане місце, водій і 2 пасажири автомобіля "Honda" підійшли до журналіста і 2 операторів, які їх чекали.

Між учасниками конфлікту зав'язалася бійка.

В ході бійки, було скоєно 3 постріли - 2 постріли з помпової рушниці та 1 постріл з газово-шумового пістолета. В результаті інциденту 3 постраждалих журналістів з травмами і пораненнями були доставлені в медичні установи Одеси.

Після стрілянини водій і пасажири авто "Honda" зникли в невідомому напрямку.

Поліція порушила кримінальне провадження за замах на вбивство та хуліганство. Підозрюваним загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше поліція встановила особу власника автомобіля "Honda". Його вже опізнали потерпілі. Ним виявився житель Білгород-Дністровського

Зараз ви читаєте новину «Причиною нападу на журналістів в Одесі було ДТП - поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути