четвер, 08 жовтня 2015 12:50

"Правий сектор" показав відеосвідчення очевидців обстрілу України з території РФ

"Правий сектор" показав відеосвідчення очевидців обстрілу України з території РФ
Фото: tsn.ua

У мережі з'явився відеозапис, на якому мешканці сіл Колесниківка і Юганівка, що поблизу російського кордону, розповідають про обстріл з території РФ.

Відповідний ролик з'явився на сайті "Правого сектора".

"Українська влада намагається приховати факти обстрілу українських прикордонних сіл з установок "Град", які здійснювалися з території Росії.

Журналісти луганського порталу "Інформатор" записали на відео свідчення мешканців Луганської області, які проживають поблизу російського кордону в селах Колесниківка і Юганівка та бачили, як відбувалися обстріли української території з території Росії. Проте українська міліція заперечує, що ці свідчення достовірні, і таким чином вигороджує агресора", - йдеться у повідомленні.

Місцеві жителі розповіли, що на власні очі бачили влітку 2014 року, як снаряди "Граду" летіли до їхнього села з-за російського кордону. При цьому люди також уточнювали, що українські правоохоронці за весь час так і не опитали їх і не взяли у них свідчення.

"За словами ж представників МВС, їх співробітники таки опитали людей, але в розмовах з міліцією вони відмовилися від своїх свідчень", - додають у "Правому секторі".

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" показав відеосвідчення очевидців обстрілу України з території РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути