субота, 21 листопада 2015 09:17

"Правий сектор" оголосив мобілізацію

"Правий сектор" оголосив мобілізацію

Через ескалацію військового конфлікту на лінії розмежування і обстрілів з боку бойовиків "ДНР", які почастішали, Добровольчий Український корпус "Правий сектор" оголосив мобілізацію.

"У зв'язку із загостренням ситуації в зоні проведення антитерористичної операції і загрозою наступу бойовиків і російських регулярних підрозділів, 2-а Окрема Тактична Група ДУК ПС оголошує мобілізацію", - сказано в повідомленні на сторінці 7-го окремого батальйону ДУК ПС у Facebook.

Нагадаємо, у п'ятницю, 20 листопада, найбільш гаряче було на ділянці фронту між автодорогами Донецьк - Дніпропетровськ і Донецьк - Запоріжжя. Зокрема, противник двічі застосував реактивні системи залпового вогню "Град", щоразу випускаючи по 2 реактивні снаряди. Цей обстріл вівся не по укріплених позиціях сил АТО, а безпосередньо по населеному пункту Красногорівка.

Там же противник застосував міномети калібром 82 мм і випустив 3 міни. Крім цього, на цих рубежах оборони, зокрема у Мар'їнці та Красногорівці, ворог здійснив 10 збройних провокацій, при цьому важке озброєння там не застосовувалося.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" оголосив мобілізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути