середа, 18 січня 2017 19:28

Працівника ІТ-безпеки жорстоко побили

Працівника ІТ-безпеки жорстоко побили
sgroup.dp.ua

У Дніпрі двоє невідомих напали на працівника ІТ-безпеки Романа Сорокіна. Чоловіка жорстоко побили та намагалися відрізати вухо.

Про це повідомляє прес-служба S.Group.

"У Дніпрі за місяць вже вдруге напали на співробітника одного з підприємств корпорації S.Group. Учора ввечері біля під'їзду будинку на Романа Сорокіна напали двоє невідомих. Чоловік у той момент повертався з роботи. Зловмисники його підстерегли та почали бити. А також намагалися відрізати вухо. Потерпілого госпіталізували та зробили операцію. Його стан стабільно важкий", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманого активіста побили за пости в соцмережах

Адвокати компанії вже подали заяву до поліції. Відкрито кримінальне провадження. Нападників розшукують. Їм загрожує від 5 до 8 років ув'язнення.

У січні 2016 року був замах на вбивство нардепа Сергія Рибалки. Його сім'я володіє корпорацією. Сама кампанія напади пов'язує з метою залякування або усунення менеджерів. У корпорації говорять, що будуть продовжувати захищати права своїх співробітників та їхні інтереси.

"Ми також будемо домагатися від правоохоронців об'єктивного та прозорого розслідування фактів нападів на наших співробітників. В тому числі - допиту власників корпорації АТБ. Адже їх мотиви для організації таких замахів були неодноразово озвучені і в ЗМІ, і в заявах в поліцію і прокуратуру".

У Києві чоловік побив журналіста, який знімав відеосюжет про видобуток піску. Потерпілому надали першу допомогу. Триває слідство.
Зараз ви читаєте новину «Працівника ІТ-безпеки жорстоко побили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути