пʼятниця, 31 травня 2013 21:32

Повалені дерева і дощова "стіна": Над трасою Київ-Житомир пронісся страшний буревій
8

Фото: Фото: Марія Тимошенко-Білан

Траса, яка сполучає два великих міста Київ та Житомир, потерпає від страшної негоди. Сильний буревій пронісся над Житомиром, Небелицею, Макаровим.

Зокрема, як повідомив кореспондент Gazeta.ua, на ділянці автошляху від Макарова (Київська область) до Житомира пройшла сильна злива з потужними поривами вітру.

Дощ був настільки сильним, що не видно було дороги за кілька метрів перед машиною. Попри відмінне дорожнє покриття, автотранспорт рухався не швидше 80 кілометрів на годину.

Місцями траса була завалена стовбурами дерев, товстим гіллям та зірваним листям. Легковий транспорт та вантажівки мусили петляти між завалами.

На щастя, під ними жодного учасника дорожнього руху помічено не було. Не було зафіксовано й жодної ДТП. Зрештою, як і дорожніх служб, які б розчищали шлях від наслідків негоди (станом на 19:30).

Нагадаємо, раніше, взимку 2013 року, траса Київ-Чоп, до якої входить й відрізок автодороги між столицею та Житомиром,  вже "прославилась" своїми погодними "пригодами", коли від сильних снігопадів на дорозі було заблоковано сотні автомобілів. Деякі водії та пасажири просиділи у снігових заметах понад добу.

Зараз ви читаєте новину «Повалені дерева і дощова "стіна": Над трасою Київ-Житомир пронісся страшний буревій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути