понеділок, 17 червня 2013 14:58

Попов розповів, як сьогодні рятували столицю під час зупинки "червоної гілки" метро

Попов розповів, як сьогодні рятували столицю під час зупинки "червоної гілки" метро
Олександр Попов: www.kievpress.net

Голова столичної міськадміністрації Олександр Попов запевняє, що через ранкову зупинку руху метро на Святошинсько-Броварській лінії в місті випустили додаткові тролейбуси та автобуси, аби довезти мешканців міста з одного берегу на другий.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання Gazeta.ua чому в годину пік не було організовано додаткового транспорту, який би перевіз людей з лівого берега на правий.

"Відразу, як тільки зупинився рух у метрополітені, відразу "Київпастранс" виділив додаткові автобуси й тролейбуси, щоб підстрахувати ці маршрути. Реакція на це безумовно була. Проте, жоден вид транспорту не може бути альтернативою метрополітену", - заявив Олександр Попов.

Нагадаємо, через зупинку метро на Святошинсько-Броварській лінії через суїцид в місті стався транспортний хаос. На проспекті Перемоги працівники "підземки" перекрили вхід на чотири станції. Пасажирам радили їхати на наземному транспорті. У результаті на маршрутки біля станцій метро сформувалися величезні черги. Від автостанції "Дачна" до станції метро "Шулявська" утворився величезний затор. Крім цього, рух автомобілів та автобусів ускладнив ремонт ділянки від мосту на перетині проспекту академіка Паладіна до вулиці Івана Крамського. Для руху авто тут були відкриті тільки дві смуги автодороги.

Переповненими були також платформи станцій "Лісова", "Чернігівська", "Дарниця" та "Лівобережна". Зі станції "Лісова" на правий берег існує два маршрути. Стільки ж із Чернігівської. З "Дарниці" та "Лівобережної" на правий берег можна дістатись лише на метро.

Зараз ви читаєте новину «Попов розповів, як сьогодні рятували столицю під час зупинки "червоної гілки" метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути