середа, 30 липня 2014 09:16

Померли двоє з дев'яти людей, які підірвалися на міні в зоні АТО

Померли двоє з дев'яти людей, які підірвалися на міні в зоні АТО
Фото: www.unian.ua

Померли дві людини, які підірвалися на міні в селі Берестове Артемівського району Донецької області, повідомляє тимчасовий сайт Донецької обласної державної адміністрації.

"У вівторок в Артемівському районі на міні підірвалося дев'ять осіб, з них троє - діти. Від отриманих поранень двоє дорослих померли. Серед дітей загиблих немає", - уточнює свою інформацію прес-служба Донецької обладміністрації.

Раніше на тимчасовому сайті Донецької ОДА повідомлялося, що у вівторок в селі Берестове Артемівського району Донецької області на міні підірвалися семеро людей, у тому числі троє дітей.

"Молодшому - один рік і два місяці. Всі постраждалі, в тому числі і діти, перебувають у важкому стані. Лікарі надають всю необхідну допомогу і борються за їх життя. Загиблих немає", - говорилося в повідомленні.

У вівторок радник глави МВС України Антон Геращенко повідомив про те, що в результаті вибуху постраждало 9 дітей, один з яких у критичному стані.

Зараз ви читаєте новину «Померли двоє з дев'яти людей, які підірвалися на міні в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути