понеділок, 15 квітня 2013 13:33

Поляк потрапив в аварію на Рівненщини: його джип злетів з траси і перекинувся

Минулої суботи з поля в селі Калинівка Корецького району Рівненщини витягали 29-річного водія та двох пасажирів позашляховика "BMW X5". 13 квітня по обіді чоловіки потрапили в ДТП – їхнє авто на швидкості злетіло з дороги і перекинулося.

Аварія сталася близько 15-ої години на міжнародній трасі Київ-Чоп. За кермом джипа був 29-річний громадянин Польщі Руднік Якуб Мацей.

Автомобіль рухався зі сторони Рівного в напрямку міста Київ. До райцентру Корець він не доїхав всього 5 км.

"За попередніми даними іноземець не вибрав безпечної швидкості руху", - каже старший інспектор Світлана Марко з обласного управління ДАІ. – "Він не впорався з керуванням й наїхав на дорожню огорожу. Позашляховик з'їхав у кювет і перекинувся".

Джип упав на дах у поле біля траси. Водія та двох його пасажирів врятувала лише подушка безпеки. Чоловіки травмувалися, але вижили. Їм вдалося відчинити дверцята авто і виповзти на поле у багнюку. "Швидка допомога" забрала всіх трьох до районної лікарні у Корець.

В салоні позашляховика було двоє пасажирів – 26-річний поляк Міхал та 54-річний білорус Микола.

"У Міхала струс головного мозку та рвана рана на голові, забій правої ключиці. У Миколи – закрита черепно-мозкова травма, травми грудної клітки та шийного відділу хребта", - додає Світлана Марко. – "У водія джипа – забій хребта та струс головного мозку".

Зараз ви читаєте новину «Поляк потрапив в аварію на Рівненщини: його джип злетів з траси і перекинувся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути