понеділок, 09 вересня 2013 00:34

Побоїще на Хрещатику: англійських вболівальників різали ножами і били пляшками

Десять прихильників національної збірної Англії постраждали в неділю ввечері на київському Хрещатику.

Як передає "Обозреватель" з посиланням на "Комсомольську правду в Україні", на англійських вболівальників напала група з трьох десятків молодих людей. Свої обличчя вони заховали під капюшонами, а при собі мали ножі.

Швидка допомога госпіталізувала в лікарню трьох іноземців: в одного хлопця - рана від удару ножем, в іншого - розбита голова, його вдарили скляною пляшкою, у третього - сильні забиття. Українці не постраждали.

У Твіттері один з фанатів повідомив про двох госпіталізованих, а інший написав, що нападники прихопили кілька прапорів англійських уболівальників.

"Ми приїхали на матч збірних Англії та України. Прийшли в кафе, в якому часто відпочивали під час Євро-2012. Ми сиділи в приміщенні, один з наших друзів вийшов покурити. До нього підбігла юрба в капюшонах, почалася бійка, ми вибігли до нього на допомогу", - розповів один з потерпілих англійців.

"Смішно, але в минулому році не було ніяких натяків на проблеми в Києві. А зараз вони за два дні до гри демонструють свою хоробрість. Боягузи!", - написав у Твіттері інший шанувальник британської збірної.

Цікаво, що незважаючи на інцидент, журналіст Тім Уайт розсипається в компліментах столиці України.

"Я тиждень працював у Києві і відчув українську гостинність. Київ - фантастичне, культурне і гостинне місто! У багатьох залишилися приємні спогади після Євро-2012. Що стосується сутички фанатів, то вона тривала 3-4 хвилини. Боюся, це була провокація" , - написав він.

Нагадаємо, матч збірних України та Англії відбудеться на НСК "Олімпійський" у вівторок, 10 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Побоїще на Хрещатику: англійських вболівальників різали ножами і били пляшками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

445

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути