вівторок, 28 липня 2015 18:40

Полонені ГРУшники розповіли, де вони знаходяться насправді

Полонені ГРУшники розповіли, де вони знаходяться насправді

Сьогодні Служба безпеки України показала двох затриманих російських військових Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Затримані продовжують перебувати у київському військовому шпиталі.

Вони не мають претензій щодо умов перебування та ставлення до них.

 

Як повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт, судовий процес над затриманими російськими спецназівцями Олександром Александровим і Єгором Єрофеєвим розпочнеться вже у вересні.

"Попередньо судовий процес починається у вересні. Ми говоримо про те, що суд має відбуватися тут. Для нас це дуже важливо, тому що ці люди скоювали злочини на території України, яку ми захищаємо, а це не просто громадяни РФ, які заблукали, це представники елітних підрозділів Росії", — зазначив він.

Тандіт вчергове спростував інформаційний фейк російських ЗМІ про нібито обмін цих двох затриманих і попросив російську сторону показати, в яких умовах на території РФ перебувають українські заручники.

"Я, як уповноважена особа, хочу поставити питання керівникам Російської Федерації: ви бачите, в яких умовах перебувають ваші громадяни, представники збройних сил РФ, а в яких умовах знаходяться ті наші воїни, які перебувають на території РФ? Ми відкриті і чекаємо від вас відповіді, ми б хотіли, щоб ви показали наших хлопців і сказали, коли ви нам їх віддасте", — зазначив Тандіт.

Зараз ви читаєте новину «Полонені ГРУшники розповіли, де вони знаходяться насправді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути