пʼятниця, 09 вересня 2011 15:26

Племінник голови Болградської райадміністрації вибив зуби жінці

Племінник голови Болградської райадміністрації вибив зуби жінці

Племінник голови Болградської районної держадміністрації Михайла Садаклієва потрапив в ДТП. Під час подальшого "розбирання" була побита місцева мешканка Світлана Ананьєва, повідомляє інтернет-видання 40kа.info.

За попередніми даними, "Мерседес", на якому їхав Садаклієв з трьома товаришами, врізався в машину, яку вів син Ананьевої Дмитро. Випадок стався близько півночі на перехресті вулиць Перемоги і Хрістьева. Оскільки там стоїть знак "поступися дорогою", Дмитро призупинився, поглянув, чи немає машини, і почав рушати. Не встиг він проїхати півтора метри, як назустріч казна-звідки вискочив "Мерседес". Дмитро загальмував і спробував від'їхати назад. На перехресті було досить місця, щоб роз'їхатися, але в "Мерседесі" сидів за кермом один з чотирьох п'яних "мажорів". Машини зіткнулися.

Винуватці ДТП пред'явили претензії Ананьєвим і намагалися силоміць витягнути Дмитра з машини. Світлана заперечила, що ті самі повинні компенсувати збиток. У відповідь "мажор" напав на жінку. Один з супутників Садаклієва, котрий, судячи з накладеного гіпса, щойно побував в іншій "розбірці", вибив їй милицею два зуби та  розбив голову в двох місцях.

Прибулий на виклик наряд ДАІ "мажор" лаявся матом і загрожував автоінспекторам звільненням. Не дивлячись на це, всі учасники випадку були доставлені в лікарню, де "мажор" зміг ухилитися від експертизи.

Світлана Ананьєва зняла побої і передала результати судово-медичної експертизи в міліцію. Але правоохоронці не квапляться порушувати кримінальну справу проти родичів керівника району. Голова райдержадміністрації, як завжди, намагається зам'яти злочин.

До речі, у "мажора" виявилася впливова землячка в Києві. Видання стверджує, що прес-секретар першого заступника глави Адміністрації Президента Ірини Акімової обдзвонює засоби масової інформації і переконує журналістів  у тому, що жінка нібито є винуватицею випадку, а не потерпілою.

Це не перший скандальний випадок з болградськими чиновниками. Колишня завідувачка болградським дитячим садочком № 5 Лідія Ховавчук в серпні звинуватила мера Болграда Сергія Корольова в тому, що він силоміць намагався змусити її написати заяву про звільнення за власним бажанням. Не дивлячись на висновок медиків про нанесення тілесних ушкоджень, прокуратура під тиском голови райдержадміністрації Михайла Садаклієва відмовила в порушенні кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «Племінник голови Болградської райадміністрації вибив зуби жінці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути