пʼятниця, 21 травня 2021 11:30

"Піти від мене неможливо. Можна тільки померти" - тренеру-садисту додали ще одне звинувачення
6

Киянин 46-річний Олексій Волков перебуває під арештом. Його судять за  замах  на вбивство  своєї дівчини 33-річної Ольги Войтенко у вересні торік. А також підозрюють в умисному вбивстві  співмешканки 35-річної  Вікторії Манкевич у квітні 2016-го
Фото: kv.npu.gov.ua
Киянин 46-річний Олексій Волков перебуває під арештом. Його судять за  замах  на вбивство  своєї дівчини 33-річної Ольги Войтенко у вересні торік. А також підозрюють в умисному вбивстві  співмешканки 35-річної  Вікторії Манкевич у квітні 2016-го
Киянин 46-річний Олексій Волков перебуває під арештом. Його судять за  замах  на вбивство  своєї дівчини 33-річної Ольги Войтенко у вересні торік. А також підозрюють в умисному вбивстві  співмешканки 35-річної  Вікторії Манкевич у квітні 2016-го
33-річну Ольгу Войтенко із Костянтинівки на Донеччині Волков  ледь не забив до смерті.    Вони зустрічалися деякий час. Але жінка сказала, що хоче припинити стосунки
Ольгу   від смерті врятували сусіди, які прибігли на крик. У неї була відкрита черепно-мозкова травма, переломи рук, щелепи, носа, розбите очне дно, вибиті зуби

Фітнес-тренера 46-річного Олексія Волкова, який ледь не вбив у своєму будинку в селі Нижча Дубечня на Київщині свою дівчину 33-річну Ольгу Войтенко, судитимуть за умисне вбивство ще однієї коханої.

Мова про 35-річну Вікторію Манкевич, яку Волков викинув із балкона багатоповерхівки в Солом'янському районі Києва 13 квітня 2016-го. Тоді справу розслідували як самогубство. Однак тепер поліцейські знайшли докази, що до загибелі жінки причетний підсудний Волков. Під час сварки із колишньою співмешканкою, підозрюваний схопив її за одяг та перекинув через перила балкону загального користування на дев'ятому поверсі. Постраждала загинула на місці події. Про це Gazeta.ua розповів начальник обласної поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Волкова затримали за жорстоке побиття своєї дівчини. Справу розслідували як замах на вбивство й два тижні тому передали до суду. Однак під час розслідування цієї справи відкрилися численні факти жорстокого поводження Волкова з іншими жінками, починаючи ще з 2012 року. Нам давали багато свідчень. І одне з таких дивних самогубств відбулося в Києві. За нашою ініціативою справу передали нам. І ми зібрали численні докази вбивстві жінки", - розповів Нєбитов.

Підозру в умисному вбивстві Волкову оголошували, коли привезли на підготовче засідання у справі про замах на вбивство Ольги Войтенко.

"Адвокати пішли з суду і не були присутні, коли підозру оголошували. Сам Волков засмутився, смикався постійно. А коли його везли назад до ізолятора – видивлявся, хто з друзів прийшов його підтримати. Але якраз ніхто й не прийшов. Тільки мати. Волков жорстокий садист. Своїм коханим він казав, що піти від нього неможливо. Можна тільки померти", - розповів адвокат потерпілої Войтенко Сергій Старенький.

Додав, що Ольга закінчує фізичну реабілітацію. Проте психологічний стан залишається важким. З нею працюють фахівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнував, бив і не хотів відпускати: нові подробиці вбивства і самогубства на сільській вулиці

Була присутня в суді й мати вбитої Вікторії – Людмила Манкевич. Жінка тримала фото доньки, а коли їй повідомили новину, що за її загибель Волкова судитимуть – мало не знепритомніла.

"Моя донька загинула від його рук. 10 квітня вона мені прислала смс, що в неї все добре. 15 чи 16 числа збиралася їхати в Конго у відрядження. Але 12-го подзвонила батькові й сказала, що в неї проблеми. Сказала, що завтра буде в нас, у Рівному. Але так і не приїхала. А потім ми дізналися жахливу новину. Мені доньку не повернуть. Але я хочу, щоб цей нелюд був покараний по справедливості за всіх дівчат, яких він убив", - розповіла Людмила.

Підготовче засідання в справі про замах на Ольгу Войтенко не відбулося, оскільки суддя була зайнята в іншому процесі. Його перенесли на 2 червня.

21 вересня торік 45-річний Олексій Волков ледь не вбив у своєму будинку в селі Нижча Дубечня Вишгородського району на Київщині свою дівчину 33-річну Ольгу Войтенко із Костянтинівки на Донеччині. Жінка хотіла піти від Волкова. І перед цим сказала йому про своє рішення. Від смерті її врятували сусіди Волкова, які прибігли на її крик. Чоловіка затримали наступного дня. З того часу перебуває під вартою.

Зараз ви читаєте новину «"Піти від мене неможливо. Можна тільки померти" - тренеру-садисту додали ще одне звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути