вівторок, 19 липня 2016 09:13

Підозрюваних у вбивстві водія BlaBlaCar помітили жителі зони АТО

Підозрюваних у викраденні львів'янина Тараса Познякова засікли в районах Нової Каховки, Широкіно та Авдіївки. Місцеві жителі обривають телефони відділень поліції з повідомленнями, що бачили двох чоловіків, дуже схожих на Луана Кингисеппа (позивний Лука) і Дмитра Голуба (позивний Тоф), пишуть "Вести" з посиланням на джерела в поліції.

 

"З такою інформацією люди зверталися у поліцію. Їх фото розійшлися в мережі, вони повідомляли, що впізнали розшукуваних", - поінформувало журналістів джерело.

Цю інформацію підтвердили добровольці, які зараз стоять неподалік передової.

"Знаємо, що Тофа і Луку бачили під Авдіївкою. Не виняток, що вони можуть бути і південніше. На передовій їх немає. Зараз у "Правому секторі" на них дуже злі за те, що вони чинять злочини на мирній території. Вони б самі їх здали. В ПС ніхто не сумнівається, що в історії з BlaBlaCar замішані саме вони, оскільки і раніше цим займалися", - повідомив боєць одного з підрозділів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісту спалили автомобіль

Нагадаємо, вбивство сталося 4 квітня між селами Шевченкове і Бобриця під Києвом у проміжку між 11:48 та 12:05. Бандити намагалися погрозами змусити хлопця зупинитися і вийти з машини. Хлопець відмовився, зав'язалася бійка, в якій Познякова убили.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваних у вбивстві водія BlaBlaCar помітили жителі зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути