пʼятниця, 24 липня 2015 17:01

Під Києвом до непритомності побили активіста, який допомагав викрити статки мера Ірпеня

Автор: radiosvoboda.org
 

У ніч на 24 липня кілька невідомих жорстоко побили Олександра Кулібабчука, дружина якого допомагала журналістам програми "Схеми" розслідувати діяльність мера Ірпеня Володимира Карплюка, який міг ухилятися від податків від продажу нерухомості.

Інформацію передає "Радіо свобода".

Як повідомила дружина Кулібабчука Наталія Ростова, невідомі підстерігали її чоловіка під його будинком у Бучі. Нападники побили чоловіка до непритомності. Зараз він перебуває у лікарні з травмами голови.

Жінка пов'язує цей напад із тим, що буквально за декілька годин до побиття вийшов сюжет програми "Схеми", в якому розповідали, що статки Карплюка може перевірити податкова.

Після нападу вночі до потерпілого Кулібабчука приїхала міліція. У нього запаморочення і частково проблеми із пам'яттю. Телефон, гаманець, гроші нападники не взяли, повідомили в міліції.

"Буде відкрите провадження за статтею 125 Кримінального кодексу – умисне легке тілесне ушкодження. Ми чекаємо на довідку про тілесні ушкодження та судово-медичну експертизу. Момент побиття, з слів потерпілого, він не пам'ятає", – повідомив речник МВС у Київській області Микола Жукович.

Журналісти програми "Схеми" неодноразово телефонували міському голові Ірпеня Володимиру Карплюку за коментарем, але він не відповів на дзвінки.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом до непритомності побили активіста, який допомагав викрити статки мера Ірпеня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути