вівторок, 26 серпня 2014 10:48

Під Іловайськом йдуть запеклі бої: Силовики тримають оборону і просять підмоги

Під Іловайськом йдуть запеклі бої: Силовики тримають оборону і просять підмоги
Фото: google.com.ua

Під Іловайськом на Донеччині бійці Нацгвардії та добровольчих батальйонів тримають кругову оборону від оточення терористів і просять допомоги, щоб утримати місто під контролем.

Наразі найзапекліші бої проходять поблизу Іловайська. Батальйони, які там стоять, просять допомоги з боку армії, повідомляє ТСН.

До глави Міноборони з лікарні звернувся поранений командир батальйону "Донбасу" Семен Семенченко.

"Я звертаюся безпосередньо до міністра оборони і вимагаю від імені бійців, які знаходяться під загрозою оточення, негайно нанести удар наявними силами у район селища Кутейнікове, Моспіне, Старобишеве", - заявив комбат.

Неподалік у Донецьку також тривають обстріли терористів. Півночі місцеві жителі просиділи у підвалах, ховаючись від снарядів.

Напередодні на околиці поблизу шахти "Трудовська" від потрапляння снаряда згорів храм. Вогнем накрило три райони, були пошкоджені житлові будинки, газогін, лінії електропередач. Є потерпілі, але їхня кількість поки що невідома. Важка ситуація і у Макіївці. Один зі снарядів влучив у Ясиновський коксохімічний завод – була сильна пожежа, а мешканці району чули вибухи. На щастя, рятувальники загасили пожежу.

Зараз ви читаєте новину «Під Іловайськом йдуть запеклі бої: Силовики тримають оборону і просять підмоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути