четвер, 23 лютого 2012 17:19

Під двері вінницькому офісу "Фронт змін" налили ртуті
5

Фото: Фото: Тетяни Сарахан

23 лютого близько 16.00 год. працівники вінницького осередку партії "Фронт змін" виявили два розбитих ртутних термометри.

Голова обласної організації Сергій Кудлаєнко припускає, це сталося не випадково. Але запевняє, що до нього ніяких погроз не надходило.

"Вся робота офісу паралізована. Ми не працюємо. Хотіли сьогодні провести заходи до Дня захисника Вітчизни, а всі грамоти, подяки в кабінеті. Там і комп'ютери, документація. Приміщення опечатали працівники СЕС через забруднення парами ртуті. У цій будівлі багато офісів, а ртуть тільки під нашими дверима" — зауважує Кудлаєнко.

Працівників МНС викликали відразу. Вони приїхали одночасно з міліцією. Працівники СЕС виявили перевищення вмісту парів ртуті в приміщенні у 22 рази. Демеркуризацію провели наступного дня, 23 лютого з 12.00 до 14.00. год.

"Ми буквально за півгодини все приберемо. Зібрану розлиту ртуть відвозимо на Київ для подальшої утилізації" - каже начальник аварійної служби МНС 29-річний Микола Поліщук.

Офіс "Фронту змін" знаходиться на першому поверсі старої будівлі по центральній вулиці Соборна. Сергій Кудлаєнко заявив, переїдуть в інше приміщення. При вході поставлять камери відеоспостереження.

"Якщо думають, що ми самі це зробили, як піар-хід, то ні. З цим жартувати не треба. Пари ртуті шкідливі для здоров'я. Тим більше хтось добре знав, що того дня, у середу, приходить найбільше людей на прийом", - каже Кудлаєнко.

Зараз ви читаєте новину «Під двері вінницькому офісу "Фронт змін" налили ртуті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути