субота, 17 жовтня 2015 20:31

Під час катастрофи катеру в Затоці 12 осіб загинули, врятовані - 23

Під час катастрофи катеру в Затоці 12 осіб загинули, врятовані - 23
Фото: http://ivolgafish.com/

Внаслідок аварії прогулянкового катера в районі Затоки на Одещині знайдено 12 тіл загиблих, вдалося врятувати 23 людини.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-центрі Мінінфраструктури України ввечері 17 жовтня.

"Вдень 17 жовтня прогулянкове судно "Іволга" вийшло з приватної бази для прогулянки в акваторії Чорного моря в районі м.Білгород-Дністровський. За попередніми даними на борту перебували 36 осіб. Під час повернення на базу приблизно о 16:00 судно перевернулося", - йдеться у повідомленні.

Триває рятувальна операція, в якій брали участь судна Адміністрації морських портів України, Білгород-Дністровського порту і Держприкордонслужби.

"В результаті пошукових робіт вдалося врятувати 23 людини, знайдено 12 тіл загиблих. Пошукова операція триває. Інформація оновлюватиметься", - заявили у відомстві.

Разом з тим Інтерфакс-Україна з посиланням на власні джерела повідомляє, що внаслідок аварії катера в районі Затоки на Одещині потонули від 10 до 20 осіб.

Трагедія сталася близько першої години дня в суботу. Офіційно Головне управління Держслужби з НС в Одеській області інформацію не коментує.

Як відомо, раніше глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі повідомив про аварію катера та зазначив, що кількість жертв уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Під час катастрофи катеру в Затоці 12 осіб загинули, врятовані - 23». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути