середа, 31 серпня 2016 10:53

Партульних, які не змогли заспокоїти "мажорів" у Миколаєві, звільнять - Геращенко
3

Фото: novosti-n.org

Патрульних поліцейських, які не змогли впоратися з хуліганами під час вчорашнього інциденту в центрі Миколаєва, звільнять.

Про це в телеефірі "112.Україна" заявив нардеп Антон Геращенко.

Правопорушники, які влаштували бійку, нестимуть кримінальну відповідальність.

"Після того, що сталося вчора в Миколаєві, зробили організаційні висновки. Проти двох п'яних "мажорів", які вчинили хуліганські дії, напали на таксиста, пошкодили його автомобіль, порушили кримінальну справу за хуліганство. Їх притягнуть до кримінальної відповідальності, вони відшкодують повністю всі збитки, завдані іншим особам", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Цукермана поховають у Кривому Озері

Коментуючи поведінку патрульних поліцейських під час інциденту, Геращенко сказав: "Стосовно патрульних поліцейських, які демонстрували бездіяльність, не зупинили цих негідників, щодо них приймуть рішення про звільнення. В українській поліції мають бути люди, які служитимуть і захищатимуть. А не спостерігати за хамством "мажорів". Я сьогодні говорив із начальником Департаменту патрульної поліції і рекомендував щодо всіх випадків образи на адресу поліцейських використовувати до 15 діб позбавлення волі за публічну образу поліцейських та інших громадян".

Нагадаємо, в центрі Миколаєва минулої ночі двоє хлопців влаштували п'яні розбірки. Як розповіли очевидці, між хлопцем і дівчиною стався конфлікт, після якого дівчина вискочила з автомобіля і сіла в таксі, попросивши водія швидко виїхати. Але таксисту не дозволили це зробити. Хлопець став бити по машині з такою силою, що залишилися вм'ятини. Очевидці події викликали поліцію: на місце прибули 5 машин. Хуліганів це не зупинило. Патрульні повалили одного з хлопців і одягли на нього наручники. Інший, сівши в свою автівку, поїхав у невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Партульних, які не змогли заспокоїти "мажорів" у Миколаєві, звільнять - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути