середа, 12 жовтня 2011 09:58

Озброєні бандити викрали підприємця з ресторану на Рівненщині

Озброєні бандити викрали підприємця з ресторану на Рівненщині

Учора ввечері зі стоянки біля кафе "Чайка" в селі Корнин Рівненського району двоє озброєних чоловіків, які назвались співробітниками СБУ, викрали 22-річного рівненського підприємця. На нього одягнули кайдани й вивезли в багажнику його ж автомобіля "Лексус SL 350".

"Незнайомці викликали чоловіка на вулицю, мовляв, терміново з'ясувати якісь обставини. Потім приставили до скроні пістолет, одягли наручники й закрили в багажнику його ж автомашини. Дивом, постраждалому вдалося під час руху автівки відкрити багажник і втекти", - розповіла Тамара Лисенко, керівник сектору зв'язків із громадськістю обласної міліції.

Чоловік одразу ж звернувся за допомогою до міліції. Про пригоду він розповів наряду правоохоронців, які чергували на вул. Чорновола в обласному центрі.

"Було задіяно увесь особовий склад Рівненського райвідділу міліції. Його "Лексус" знайшли за Рівним по дорозі до селища Клевань", - додали в міліції.

Викрадачам вдалося втекти. Постраждалий підприємець мало відомий на Рівненщині. Однак, кажуть він має добрий бізнес: займається перепродажем автомобілів та валютними операціями.

Зараз ви читаєте новину «Озброєні бандити викрали підприємця з ресторану на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути