пʼятниця, 12 серпня 2016 18:40

Окупанти Криму посилюють військову активність на кордоні

Окупанти Криму посилюють військову активність на кордоні

Російські окупанти запускали вночі освітлювальні ракети і вмикали прожектори на межі Криму та материкової України. Продовжувала їздити вздовж кордону і російська військова техніка.

Про це повідомляє "5 канал".

"Спостерігаємо підвищену активність Російської Федерації поблизу адмінмежі. Це і пересування невеликих груп, невеликої кількості автомобілів з особовим складом, це й збільшення кількості прикордонних нарядів. Упродовж ночі представники країни-окупанта активно використовували поблизу адмінмежі освітлювальні ракети. Намагалися освітлювати територію материкової України і наші позиції прожекторами. Неодноразово ми спостерігали рух катерів на повітряній подушці морем вздовж адмінмежі без її перетину", - каже речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила, що українська розвідка підготовлювала терористичні акти в окупованому Криму. Президент України Петро Порошенко назвав безглуздими і цинічними звинувачення Росії на адресу України. За твердженням ФСБ РФ, "одним із організаторів відвернених терактів є Панов Євгеній Олександрович, співробітник ГУР МО України. Потім назвали ім'я ще одного затриманого - Андрія Захтія.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти Криму посилюють військову активність на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути