Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2012 15:59

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Охоронці зі мною спілкувались, як із скотиною - відвідувач "Каравану"

Охоронці  зі мною спілкувались, як із скотиною - відвідувач "Каравану"
Керівництво "Каравану" економить і наймає на роботу в службу охорони людей з периферії. Фото: obozrevatel.com

Охоронці ТРЦ "Караван" навряд чи спілкувались ввічливо із Ярославом Мазурком. Таку версію висунув колишній кореспондент УНІАНу Олександр Щербань, якого у 2009-му році побила охорона цього гіпермаркету.

"На відео вбивства з "Каравану" немає звуку. Зрозумійте мене правильно, я в жодному разі не підтримую і не захищаю людину, яка стріляла. У всіх є діти, родини, батьки. І ніхто не вартий того, щоб з ним таке сталось. Але ніколи не повірю, що розмова в них була не на підвищених тонах, і що вони діяли відповідно до вимог та положень. І намагались дійсно затримати злочинця. Припускаю, що з ним спілкувались приблизно так, як зі мною, а зі мною спілкувались, як із скотиною. Коли мене душили і ламали, цього відео немає, коли погрожували палицями перед обличчям, цього відео теж немає. Тому в житті не повірю, що вони спілкувались ввічливо. Вони спілкуються, як скоти", - додав чоловік

Щербань вважає, що керівництво "Каравану" економить і наймає на роботу в службу охорони людей з периферії, які не мають відповідної підготовки і ладні працювати за копійки.

"Коли дивився новини, здивувався, що їх навіть не насторожило, що чоловік дістав кобуру. Керівництво "Каравану" жлобиться заплатити нормальні гроші і найняти Державну охорону. Ці люди приїхали з периферії, їм потрібно якось закріпитись тут. Тому працюють охоронцями. Мають комплекс вахтера", - сказав Щербань.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці зі мною спілкувались, як із скотиною - відвідувач "Каравану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути