понеділок, 05 грудня 2011 12:46

Одна з найдорожчих аварій в історії: в Японії розбилися 14 люксових авто

ДТП за участю 14 автомобілів класу "люкс" сталася на заході Японії. За підрахунками місцевих ЗМІ, збиток склав більше трьох мільйонів доларів.

14 автомобілів класу "люкс" зіткнулися в префектурі Ямагуті на південному заході Японії, повідомляє агентство Ассошіейтед Прес. В результаті ДТП вісім Ferrari, три машини Mercedes, Lamborghini, Nissan Skyline і Toyota Prius перетворилися на купу металобрухту.

За даними поліції, водій одного з Ferrari намагався перешикуватися в інший ряд, проте не впорався з керуванням, врізався у відбійник, після чого машину закрутило на мокрій дорозі. Автомобілі, що слідували за ним, не встигли загальмувати і по ланцюговій реакції стали врізатися один в одного.

За свідченнями очевидців, до зіткнення суперкари мчали зі швидкістю не менше 150 кілометрів на годину. Дивом обійшлося без жертв. Десять водіїв госпіталізовані з ударами і порізами, але ніхто з них серйозно не постраждав.


Зараз ви читаєте новину «Одна з найдорожчих аварій в історії: в Японії розбилися 14 люксових авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути