вівторок, 31 травня 2016 11:41

Одесит з ножем напав на таксиста

Одесит з ножем напав на таксиста

Одеські поліцейські затримали 35-річного водія, який під час конфлікту вдарив ножем 45-річного таксиста. Потерпілий знаходиться в реанімаційному відділені лікарні в непритомному стані, повідомили у поліції.

"До чергової частини Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря міської клінічної лікарні про те, що до медичного закладу доставлено чоловіка з ножовим пораненням в область шиї з пошкодженням щелепно-лицевої артерії та зупинкою серця. Під час встановлення всіх обставин даної події з'ясувалося, що в нічний час на вулиці Тираспольській між двома водіями транспортних засобів виник конфлікт. Під час сутички 35-річний чоловік дістав ножа та вдарив таксиста в область шиї. Від отриманих травм потерпілий впав на землю та знепритомнів. Нападник швидко зник з місця події. Свідки події викликали потерпілому швидку", - розповіли правоохоронці.

Зловмисника затримано. Від нього отримано свідчення щодо скоєння злочину. У правопорушника вилучено ніж, яким він завдав тілесні ушкодження опоненту. Розпочато кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: Чоловік убив колишню дружину викруткою

Зараз ви читаєте новину «Одесит з ножем напав на таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути